Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک فوق تخصص شبکیه چشم تصریح کرد: عینک‌هایی که تحت عنوان «عینک مطالعه» در برخی مکان‌ها و معابر عمومی از سوی دستفروشان یا حتی برخی داروخانه‌ها به فروش می‌رسند، بر اساس اصول پزشکی ساخته نشده‌اند و بنابراین نباید آن‌ها را خریداری کرد.

دکتر امین الله نیک اقبالی با اشاره به این که برخی افراد در سنین ۴۰ تا ۴۵ سالگی دچار پیر چشمی می‌شوند و به عینک نیاز پیدا می‌کنند، افزود: عینک هایی که به نام عینک مطالعه در معابر عمومی به فروش می‌رسند، سطح دید افراد را اصلاح نکرده و ممکن است فقط برای زمانی که افراد می‌خواهند مطالعه‌ای بسیار کوتاه داشته باشند، قابل استفاده باشد، اما برای مطالعه طولانی مدت به هیچ وجه مناسب نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: استفاده از این نوع عینک‌ها نه تنها دید چشم‌ها را اصلاح نمی‌کنند، بلکه باعث خستگی چشم‌ها می‌شوند و بسیاری افراد پس از مدتی استفاده آن‌ها را کنار می‌گذارند.

عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران با تاکید بر این که چشم ها، از جمله اعضای بسیار مهم بدن به شمار می‌روند و در نگهداری از آن‌ها بیشترین حساسیت را باید به خرج داد، عنوان کرد: این که اگر چشم‌های فردی دچار تاری دید شد، به استفاده از عینکی روی آورد که چشم پزشک تجویز نکرده است، منطقی نیست. گاهی در معاینه‌های انجام شده توسط متخصص چشم، بیماری هایی مثل آب سیاه یا دیابت کشف می‌شود که فرد از وجود آن‌ها بی اطلاع است و در اثر بی توجهی به پیگیری و درمان ممکن است مشکلات جدی تری پیدا کند.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران به افراد توصیه کرد تا در زمان کاهش میدان دید، از خرید عینک از معابر عمومی که اصول پزشکی در آن رعایت نشده است یا استفاده از عینک سایر افراد، خودداری کرده و به چشم پزشک مراجعه کنند تا چشمان شان از زوایای مختلف و از نظر دوربینی، نزدیک بینی یا آستیگمات بودن بررسی شود و چشم پزشک متناسب با وضعیت چشم و میزان دید فرد، عینک مناسب را تجویز کند. منبع:سلامت آنلاین انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۸۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود