Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@04:21:25 GMT

استفاده از عینک گوگل در حین رانندگی خطرناک است

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۲۰۱۹

استفاده از عینک گوگل در حین رانندگی خطرناک است

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه اینترنتی یورک الرت آمریکا، درحالی که گوگل در سال 2015 تولید عینک های گوگل را متوقف کرد، اما استفاده از فناوری پوشیدنی همچنان بطور فزاینده ای در حال محبوب شدن است.
محققان دانشگاه تگزاس آمریکا در جریان یک مطالعه متوجه شدند که استفاده از این فناوری پوشیدنی در حین رانندگی بر تمرکز رانندگان تاثیر گذاشته و سبب حواس پرتی آنها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مطالعه نشان داد: با اینکه استفاده از این فناوری پوشیدنی در حین رانندگی برای تهیه و ارسال یک پیام متنی، سطح حواس پرتی راننده را به اندازه اندکی کاهش می دهد اما در نهایت استفاده از این فناوری در حین رانندگی به اندازه استفاده از یک تلفن همراه معمولی خطرناک است.
سالانه بیش از یک چهارم تصادفات رانندگی در آمریکا به نوعی حواس پرتی در میان رانندگان مربوط می شود که اغلب ناشی از صحبت کردن با تلفن همراه در حین رانندگی، یا تهیه و ارسال پیام متنی در هنگام رانندگی است.
محققان برای این مطالعه محیط امنی درست کردند که در آن بتوان میزان حواس پرتی راننده را در هنگام رانندگی اندازه گرفت.در این مطالعه 20 دانشجو با استفاده از یک شبیه ساز رانندگی در یک آزمایشگاه که شامل یک صفحه نمایش سه بعدی، یک چرخ و چند پدال بود، رانندگی کردند.
از دانشجویان خواسته شد تا در حین استفاده از یک تلفن همراه یا عینک گوگل در این شبیه ساز رانندگی کنند. محققان پیامک هایی را برای آنها ارسال کردند و از آنها خواستند تا در حین رانندگی بی خطر، این پیامک ها را دریافت کنند و به آنها پاسخ دهند.
این شبیه ساز انحراف های فرمان و از خط خارج شدن راننده را ثبت می کرد.
این مطالعه نشان داد که حواس پرتی راننده هایی که از عینک گوگل استفاده می کردند اندکی کمتر بود اما در عین حال این فناوری احساس ایمنی نادرستی به راننده ها می داد که به همراه قابلیت های دیگر ان همانند امکان پاسخ دادن سریعتر و استفاده از کنترل های فعال صوتی، باعث می شد که راننده ها بیشتر به آن مشغول شوند که این موضوع اختلاف جزئی میان استفاده از این فناوری پوشیدنی و تلفن همراه را در زمینه حواس پرتی، از بین می برد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بازگرداندن نصف مبلغ خودرو به مشتریان صحت دارد؟

شاید خواندن این مطلب برایتان اندکی عجیب و باورنکردنی باشد ولی قضیه از این قرار است که یک شرکت اجاره خودروی بدون راننده که به تازگی چنین خدماتی را در کشور عزیزمان راه اندازی کرده، به‌قدری توسط مشتریان اذیت شده که تصمیم گرفته، هرکس بتواند بطور عادی و بدون ایجاد مشکل رانندگی کند را تشویق نموده و نصف مبلغ اجاره خودرو را به مشتری پس دهد.

شرایطی هم که اعلام کرده قدری جای تأمل و تأسف دارد. این شرایط شامل رانندگی کردن با خودرو با سرعت قانونی، آسیب نرساندن به ظاهر و داخل خودرو و موارد دیگری شبیه به اینهاست.

راستی چرا باید کسانی را که بجای خروج سرمایه ها در کشورمان سرمایه‌گذاری می‌کنند با چنین وضعیتی اذیت و آزار ببینند؟

اگر باور نمی‌کنید بهتر است به سایت شرکت اجاره دهنده خودروی بدون راننده Navaran.com یک سر بزنید تا خودتان مشاهده کنید.

دیگر خبرها

  • بی توجهی به جلوی راننده ۱۷ ساله جان عابر پیاده را گرفت
  • آیا بازگرداندن نصف مبلغ خودرو به مشتریان صحت دارد؟
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • عاقبت کار با موبایل هنگام رانندگی (فیلم)
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!