Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، آنچه در ادامه می آید مرور اخبار مربوط به ویروس کرونا در رسانه های معتبر جهان است.

 

*تعداد افراد بستری شده در انگلیس رکورد زد و به دو برابر رسید. هر هشت روز یک بار این نرخ باز هم دو برابر دیگر جهش پیدا می کند. پیش بینی می شود اکتبر بسیار سختی در انتظار بریتانیا باشد.

*خبر امیدوارکننده درباره ویروس کرونا این است که بر خلاف تصور ویروس کرونا طوری جهش نیافته که باعث شود مسری تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نتیجه بر پایه تحقیقی است که در لندن انجام شده.

*در یک بررسی علمی نتیجه گیری شده که کنترل های شدید برای سفرهای برون مرزی جهت کنترل ویروس کرونا احتمالاً تاثیر بسیار زیادی دارد. دانشگاهیان یافته های 36 مطالعه را بررسی کردند که آیا غربالگری فرودگاه ، بستن مرزها و قرنطینه کردن مسافران تأثیر واقعی در کاهش موارد دارد یا خیر و نتایج این تحقیقات مثبت بود. به نظر می رسد بستن مرزهای کشورها بر روی یکدیگر تا 26 درصد از شیوع بیشتر ویروس کرونا جلوگیری می کند.

*یک مطالعه جدید نشان می دهد استفاده از عینک ممکن است خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش دهد. محققان چینی دریافتند که احتمال ابتلا به کرونا در میان افراد عینکی پنج برابر کمتر از سایر افراد است. حالا این عینک می خواهد طبی باشد، ، آفتابی و یا عینکی که صرفا برای جلوگیری از کرونا به چشم زده می شود. این تحقیق که در بیمارستان دانشگاه نانچانگ انجام شد نشان داد که برخی از گیرنده های ACE-2 که کرونا را به خود جذب می کند در چشم وجود دارد و وجود عینک بر روی چشم باعث می شود تا ویروس به آنها نرسد.

*مقامات بهداشتی ایالات متحده آمریکا ادعا می کنند که ماه ژانویه کل جمعیت آمریکا در مقابل کرونا واکسیناسیون خواهند شد.

* دکتر رابرت ردفیلد ، مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا ادعا کرد که ماسک تاثیر فوق العاده ای در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا دارد. این پزشک حتی مدعی شد ماسک حتی از واکسن کرونا هم موثرتر است!

* نهادهای نظارتی ایالات متحده شروع مجدد آزمایش واکسن کرونا تهیه شده از سوی دانشگاه آکسفورد و شرکت داروسازی آسترازینیکا را در این کشور ممنوع کردند. این تصمیم در پی آن اتخاذ شد که یکی از داوطلبان انسانی دریافت این واکسن در انگلستان پس از ترزیق دچار یک عارضه نادر در ستون فقرات شد و دانشگاه آکسفورد نیز دراینباره اطلاعات بیشتری را ارائه نداده است.

* محققان شرکت داروسازی «الی لیلی» نتایج موقت حاصل از مطالعه بر روی داروی آنتی بادی ساخت خودشان را منتشر کردند و مدعی شدند این داروی مخصوص کرونا می تواند از بستری شدن بیماران ویروسی کرونا در بیماران خفیف تا متوسط جلوگیری کند. آنتی بادی هایی که در قالب دارو از سوی این شرکت تولید شده  LY-CoV555 نام دارد. این آنتی بادی ویروس را یک بار آلوده کرده و به آن متصل می شود و از انتشار پاتوژن در بدن جلوگیری می کند.

*شرکت داروسازی فایزر که یکی از پیشتازان ساخت واکسن کرونا در جهان است طی بیانیه ای اعلام کرد واکسن این شرکت در فاز پایانی آزمایش قرار دارد و روی برخی از داوطلبان عوارضی همچون سردرد ، درد عضلانی ، لرز و درد مفصل را به وجود آورده است.  

 

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس عینک ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۲۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند